Атанас Узунов: Обидно е да извозват феновете ни с автобуси за дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:33 / 18.02.2016
5224
Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов говори за взетите от полицията мерки относно сигурността преди, по време и след градското дерби в събота.

"Обидно е да извозват феновете ни до Коматево с автобуси. Все пак не сме прокажени. Явно от полицията си имат основания да вземат подобни мерки след ексцесиите в последния мач между Локомотив и Ботев", коментира бившият международен съдия, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Надявам се след това дерби да се види, че феновете на двата отбора могат да се държат цивилизовано и от следващите мачове всеки сам да решава как да стигне до стадиона на противника. Коматево е в Пловдив, "Лаута" е в Пловдив. Има градски транспорт. Защо всеки фен не може спокойно и свободно със семейството си да стигне до стадиона на другия отбор", каза още Атанас Узунов.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).