Крушарски прави срещи с феновете, обсъждат актуалното в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:32 / 17.02.2016
2308
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски ще предприеме нова интересна инициатива, с която за пореден път ще демонстрира отличните си взаимоотношения с привържениците на отбора. 

Финансовият благодетел на "черно-белите" възнамерява да въведе ежемесечна традиция. Идеята на Крушарски е всеки месец да организира среща с феновете, на която да обсъжда с тях всичко около клуба. За целта бизнесменът планира да се събира със запалянковците на по бира.

Бизнесменът пое издръжката на Локомотив Пловдив преди няколко месеца, като набързо успя да спечели доверието и уважението на привържениците. Откакто той е на "Лаута", феновете не създават сериозни проблеми за клуба, като не носят излишни наказания за тима. Дори вече не се използват и бомбички по време на мачовете, а вместо това след победа се празнува с мощна заря над стадиона, спонсорирана от Крушарски.



Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).