Георги Кабаков фаворит за рефер на пловдивското дерби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:58 / 17.02.2016
2139
Георги Кабаков е най-вероятният съдия за дербито на Пловдив между Ботев и Локомотив в събота, съобщава "Меридиан мач". 

Шефът на Съдийската комисия намекна вчера, че нарядите ще се правят според ранглистата на арбитрите. Първият в нея ще взима най-трудния мач всеки кръг, вторият следващия по-важност и т. н. 

По тази логика Кабаков е фаворит за двубоя под тепатата, след като съдия №1 Никола Попов най-вероятно ще води големия сблъсък в Разград между Левски и Лудогорец.

Ако нарядът на Кабаков бъде официално потвърден утре, това ще бъде неговото трето пловдивско дерби. Първият двубой, за който той бе назначен като главен съдия на Ботев и Локомотив бе на 19 април 2014 г. Тогава срещата не завърши заради канонадата от бомби, която спретнаха ултрасите на "черно-белите". 

По онова време те водеха открита война с тогавашния собственик Коко Динев. Интересното е, че Кабаков е на път да ръководи второ поредно дерби на Коматево. Той свири сблъсъка на 1 август 2015 г., който приключи с равенство 1:1.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 15


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).