Митко Кърнев: Ботев бие 2:1 в дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
14:12 / 16.02.2016
4053
Китаристът на Д2 Димитър Кърнев прогнозира, че любимия му Ботев ще спечели с 2:1 градското дерби с Локомотив на старта на пролетния дял на "А" група. Срещата е в събота от 13:00 часа в Коматево.

"Дербито на Пловдив си има собствен характер. Много често резултатът на мача между Локо и Ботев няма значение от моментната форма да отборите. Това прави двубоя още по-непредвидим и зрелищен.

Рядко изпускам пловдивското дерби и често съм на трибуните. На това обаче няма да присъствам, тъй като ще съм в чужбина. Дербитата, които помня и са в съзнанието ми, са от детството. Говоря за края на 80-те и началото на 90-те години.

Интересувам се от футбол и следя какво става в Ботев. Забелязва се подмладяване в отбора, което е голям плюс и мен като фен на клуба ме радва. Виждате какво е положението във футбола и докъде стигнахме. 

Пускането на младоци в боя бе единственото правилно нещо, което можеше да направи Ботев. Знаем добре какви футболисти са излезли от школата и докъде стигнаха. В последните години пристигнаха много чужденци в Ботев, но сега вече се върнаха на младоците, което е чудесно", сподели пред "7 дни спорт" Димитър Кърнев.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).