Новите чужденци на "Лаута" висят за дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:57 / 16.02.2016
3301
Двете чуждестранни нови попълнения на Локомотив Пловдив висят за съботното дерби с Ботев. Юношеският национал на Македония Стефан Йефтовски и сенегалецът Гай Мансур все още са пред угрозата да останат без права за двубоя, твърди "7 дни спорт". 

Жълтите карти на двамата футболисти не са пристигнали, а без тях не може да получат картотеки от БФС. От "Лаута" едва вчера са поискали сертификатите на Йефтовски и Мансур съответно от Саудитска Арабия и македонската футболна централа.

18-годишният халф акостира при "черно-белите" от Металург Скопие. На "Лаута" са спокойни, че всичко около прекратяването на договора с родния ми клуб е наред. Африканският нападател пък за последно се подвизаваше за Хайер от Саудитска Арабия. 

По график "черно-белите" трябва да картотекират футболистите си за пролетния дял от шампионата утре. В Локомотив се надяват, че жълтите карти на Стефан и Мансур ще пристигнат до края на работната седмица и те ще се сдобият с права за градското дерби. 

Иначе жълтата карта на Ясин Амрауи, който остана без права през есента, вече е налице. Със сигурност от сметките отпадат Мартин Камбуров, Дани Кики, Ванчо Траянов и Димо Бакалов


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).