Мартин Камбуров: Влизаме с по-голямо самочувствие в дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:04 / 16.02.2016
3143
Лидерът на Локо Пд Мартин Камбуров, който ще пропусне дербито с Ботев заради наказание, вярва, че въпреки не малкото проблеми съотборниците му ще спечелят сблъсъка.

"Отборът е готов за дербито, но по-точна оценка трябва да дадат треньорите. Мисля, че се подготвихме много добре за мачовете и нямаме търпение да започнат. Психически сме спокойни за този мач. С по-голямо самочувствие ще влезем в него след последните ни успехи срещу Ботев. За жалост доста играчи сме наказани и контузени. На треньора няма да му е лесно, но ние няма да се оправдаваме. Тези, които излязат на терена, ще играят за честта на емблемата. Ако Мансур се възстанови за дербито, ще помогне много, защото е типичен централен нападател. Момчета като Райнов заслужават да получават шанс в отбори като Локомотив. Той много се труди и работи и показа, че има място при нас", сподели голаджията.

"Всички в клуба усещаме промяната, след като Крушарски взе отбора. Той е сериозен и амбициозен човек, с който ще имаме много Добри моменти. Опитните показваме, че сме хора, на които може да се разчита още дълго време. Бъдещето, разбира се, е в момчета като Райнов, а не в недоказани чужденци. С идването на Крушарски направихме много силни трансфери в лицето на Гъргоров, Велев и други. Следващият сезон при такова управление можем да помислим за нещо повече. А групата според мен трябва да е от 14 отбора, защото доста градове останаха без представители в елита. Ако това, което се говори за създаването на Висша лига с платени гаранции от няколко милиона, стане, мисля, че ще се получат нещата и няма да има "тъпани" в групата", коментира Камбуров.

"Имам договор до края на първенството, но с Локо нямам проблеми в това отношение. Ще видим как ще се чувствам в края на шампионата. Мисля, че засега си върша добре работата. Със сигурност, ако съм здрав, ще се състезавам още една година", добави капитанът на "смърфовете".

Източник: в. "Тема спорт“



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).