Вирус повали нападател на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:08 / 15.02.2016
3112
Треньорът на Локомотив Пловдив Христо Колев реши да скрие своя отбор преди предстоящото дерби с Ботев. Бащата се изплаши от шпиони на градския съперник и по тази причина няма да показва отбора на никого. 

Спортно-техническият щаб на "черно-белите" ще закрие тренировките на тима до сблъсъка с градския съперник идната събота. На "Лаута" искат да осигурят максимално спокойствие на футболистите, а и да скрият тактическата подготовка от шпиони на градския съперник. По тази причина се очаква още днес за тренировките на тима и пиле да не може да прехвръкне на "Лаута". Вчера възпитаниците на Христо Колев имаха почивен ден, а днес от 13 часа ще стартират подготовката си за битката за Пловдив.

Иначе стана ясно, че трима от новите футболисти в тима са под въпрос за двубоя с Ботев. Новопривлеченият Веселин Марчев е тръшнат от вирус и затова халфът не се готви с отбора след завръщането от подготвителния лагер в Анталия. 

Марчев не взе участие и в последната контрола срещу Оборище Панагюрище, която се явяваше и официално представяне на тима преди пролетния дял от шампионата. На "Лаута" се надяват в максимално кратки срокове футболистът да пребори вируса, за да може евентуално да помогне на отбора срещу "жълто-черните", но дали това ще се случи, ще стане ясно малко преди събота. 

Иначе пълноценно с отбора не тренират още двама футболисти. Това са нападателят Гай Мансур и френският защитник Ясин Амрауи. Последният пристигна в Пловдив през лятото, но остана без картотека до Нова година и тренираше само за здраве. Двамата се завърнаха с разтежения от приключилия лагер в Анталия. 

Медицинският щаб на "смърфовете" ще направи всичко възможно да ги вдигне на крака, но твърдо извън сметките на Бащата са четирима - наказаните Мартин Камбуров, Дани Кики и Ванчо Траянов, както и оперираният Димо Бакалов.



Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).