Чунчуков ще рита за дубъла на Лудогорец и през пролетта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:04 / 11.02.2016
1646
Статутът на Цветелин Чунчуков в Лудогорец няма да се промени и през пролетния дял от А група. Той ще продължи да бъде основен играч, но в дублиращия тим на зелените. 

Треньорът Георги Дерменджиев като предшественика си Едуард Ераносян смята да разчита предимно на Клаудиу Кешерю и Жуниор Кишада на върха на атаката. Това е напълно обяснимо с оглед, че първият се бори за голмайсторския приз в А група, а бразилецът бе сред най-добрите в зимната подготовка. 

Двамата взимат и далеч по-високи заплати, а и са по-сработени с останалите играчи. Чунчуков също показа не лоши неща в контролите и дори вкара гол, но и това няма да е достатъчно, за да му осигури по-сериозна роля при мъжете. 

В началото на януари Лудогорец направи опит да намери нов отбор на бившия футболист на Ботев Пд, където да играе като преотстъпен през пролетния полусезон, но удари на камък. Така, макар да е недоволен, че е част от дубъла в Б група, Чунчуков ще трябва да играе там поне до лятото. До момента таранът няма гол в официален мач за първия или втория тим на Лудогорец от идването си в клуба преди старта на кампанията.


Източник: в. "Тема спорт“


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).