Майкъла се заяде с "черно-белите" привърженици

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:35 / 09.02.2016
4394
Георги Илиев - Майкъла заяви пред Topsport.bg, че босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски му е разкрил в личен разговор, че в известна степен е недоволен от феновете на клуба. 

"Христо Крушарски е готов на всякакви жертви заради Локомотив. Той действително се стреми да осигури просперитета на клуба.

Виждате, че и игрища ще прави, база, ще създава условия за тренировка и подготовка на футболистите си. Не съм чувал да имат проблеми с плащания на "Лаута". Вярвам, че в това отношение всичко е изрядно.

За съжаление Христо не е доволен, че някои от запалянковците не си плащат, за да гледат тима. Много обичат Локо, ама прескачат оградите. От 5 000 души, 1 000 си купуват билет. Така ли ще оправят любимия си клуб?

Не знам как ще се промени това. Трябва промяната да си дойде от самите фенове, иначе как да им бъде наложена?

Лошото е, че Крушарски, вместо да си е на Малдивите човекът, стои в Пловдив и умува кое как да направи и оправи. Това трябва да бъде оценено", коментира Георги Илиев.

По думите му става ясно още, че именно той е спомогнал за това Локомотив Пловдив да бъде "спасен", а ситуацията в клуба да стане доста по-благоприятна и безпроблемна.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).