Атлетик изпусна Спартак в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:25 / 08.02.2016
2683
Атлетик (Куклен) пропусна да запише престижна победа над Спартак Пловдив в контрола, играна на градския стадион в Куклен. Лидерът в шампионата на "А" областна група Пловдив завърши 2:2 срещу "гладиаторите".

Момчетата на Манол Георгиев пръв откриха резултата, но "баските" успяха да направят пълен обрат след попадения на бившите футболисти на Ботев Пловдив - Димитър Байрев и Георги Аврамов. Олгин Чобан, известен още като Торнадото от Изтока пропусна да се разпише при 2:1 за Атлетик, след като негов удар от фаул срещна гредата. Спартак фиксира крайния резултат в последните минути след гол от засада.

Следващата проверка на Атлетик по време на зимната подготовка е срещу Вихър (Белозем) в събота от 15,00 часа в село Белозем. Шампионатът в пловдивското калчо се подновява на 28 февруари (неделя). Кукленци са домакин в първия мач от пролетния дял. Възпитаниците на Николай Андреев приемат тима на Момино (Момино село), където играещи треньори са братята близнаци Гено и Иван Добревски.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).