Спортист №1 на Пловдив обмисля да се състезава за друга държава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
13:19 / 04.02.2016
4862
Спортист №1 на Пловдив за 2015 година Станилия Стаменова обмисля варианта да се състезава за друга държава. Световната шампионка в кану-каяк е огорчена от отношението на федерацията към нея и смята, че успехите й не са оценени. 

"Искам да се състезавам за България, но това, което в момента ми се предоставя, не смятам, че е коректно спрямо постиженията ми. Да, грозно е да се говори само за пари, но наистина като отидеш в супермаркета не те питат световен шампион ли си или какъв си", каза Стаменова.

"Останах от септември до януари месец сама. Дори не се намери един човек, който да ми изпратят да бъде с мен на подготовката в Белмекен, защото си е опасно да бъда там сама. Малко ме разочарова това. Работя с федерацията и е тяхно задължение да ми намерят треньор, не съм се отделила както Мирослав Керчев, който работи самостоятелно", заяви Стаменова.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).