Официално: Алекс Колев разтрогна с "жълто-черните"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:08 / 03.02.2016
7459
Александър Колев вече не е футболист на Ботев, съобщава официалния сайт на "жълто-черните". 23-годишният нападател стана поредният футболист, с когото Клубът се разделя през зимната пауза. Договорът между двете страни бе прекратен по взаимно съгласие.

Александър Колев пристигна в пловдивския тим през лятото на 2014 година. Младият нападател записа общо 33 мача с екипа на "канарчетата", в които реализира 5 попадения. Докато носеше "жълто-черния" екип, играчът за пръв път попадна в полезрението на националния селекционер Ивайло Петев и дебютира за "А" националния отбор на България.

Колев е десетият играч, който разтрогна с Ботев по време на зимната пауза. Преди него това сториха Жоел Чибамба, Даниел Генов, Пламен Николов, Християн Казаков, Владимир Айтов, Валентин Томов, Никола Марин, Нико Варела и Димитър Алексиев.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).