Треньорът на Марица кандидат за селекционер на женския национален отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:35 / 03.02.2016
1149
Кой ще бъде селекционер на женския национален отбор по волейбол на България, ще се реши след седмица в Пловдив, където във вторник е поредното заседание на ръководството на федерацията. Постът е свободен след провала на Европейското в Холандия, където нашите отпаднаха още в групата и последва оставката на Драган Нешич.

"Имаме три кандидатури, всичко ще се реши в Пловдив", коментира президентът на централата Данчо Лазаров. "Това са Димо Тонев, Иван Петков и Иван Сеферинов. Освен този треньор трябва да изберем и наставници на младежите и девойките, имаме и други текущи въпроси за решаване", допълни шефът.

Като най-вероятен селекционер на младите национали се смята Владимир Николов. За досегашния капитан на държавния тим се изказа и селекционерът на мъжете Пламен Константинов, който има тежката дума при избора. Константинов също така ще посочи и треньора на втория тим при мъжете, който ще играе в Европейската лига.

Много е вероятно съставът на девойките (U18), пред който предстои европейска квалификация у нас през април, да бъде поет от един от тримата кандидати за жените.

На заседанието се очаква да бъде дискутирано и състоянието на зала "Христо Ботев", която бе затворена за зрители заради проблем с трибуните, които били опасни за зрителите.

"Очакваме експертизата на специалистите и дотогава се надяваме да е готова, за да предприемем каквото трябва", допълни Лазаров.

Източник: в. "Труд"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).