Марица загуби от Ботев U19 в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:21 / 30.01.2016
2401
Отборът на "Марица" загуби от "Ботев" U19 с 2:0 в контролна среща играна днес на терена в квартал "Коматево". Срещата бе равностойна, като "жълто-сините" имаха положения пред вратата на съперника, но не съумяха да ги реализират. Домакините от "Ботев" реализираха по един гол в двете полувремена и спечелиха спаринга.

"Доволен съм от тактическата дисциплина и старанието на футболистите. Отборът почти не е тренирал на голям терен и това оказа влияние както на играта днес, така и на подготовката ни до момента. 

Допуснахме някои грешки, които в предстоящите контроли ще изчистим. Имахме достатъчно атаки към противниковата врата, но доста от тях не успяхме да завършим с удар, а тези които завършихме бяха неточни и не успяхме да реализираме. Не съм доволен, че загубихме, но не резултатът е най-важен към този момент. 

И в останалите контроли шанс ще получат всички футболисти, ще правим много смени и всеки ще може да покаже възможностите си и моментното си състояние. След като започнем да тренираме на голям терен ще се повиши и тонуса на играчите, тъй като днес съперникът ни бе по-свеж, което е нормално. 

Отборът ще играе по различен начин през пролетта и именно в контролните срещи ще изградим своя облик." Така Димитров коментира пред "Фейсбук" страницата на "Марица" срещата играна днес.

Следващата контролна среща на "жълто-сините" ще бъде във вторник, 2-ри февруари - гостуване на "Димитровград". Мачът е с начален час 13:30.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).