Мико: Целият български спорт губи от отказа на Григор да играе в София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:04 / 29.01.2016
3456
Целият български спорт губи от отказа на Григор Димитров да играе в София. Това сподели втората ракета на България Димитър Кузманов, който ще участва на турнира на АТП "Garanti Koza Sofia Open" с "Уайлд Кард".

"За първи път ще участвам в основна схема на такъв голям турнир. През миналата година играх в квалификациите на състезание от подобен ранг в Истанбул, но отпаднах. Готов съм за предизвикателството и смятам, че се подготвих чудесно. Бях две седмици в Анталия, където участвах и в един турнир. Естествено, тази надпревара е с по-особен заряд, защото ще играя в голяма зала, срещу много добри съперници и пред родна публика", сподели пловдивчанинът.

"Основната ми цел е участие в турнирите от Големия шлем. Не ми достигнаха 20 места за място в квалификациите за откритото първенство на Австралия и сега ще се боря за "Ролан Гарос", завърши Кузманов.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).