Картотекират Кабу днес, "канарчетата" на лагер в Ямбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:34 / 03.10.2008
4231
Ръководството на Ботев до края на деня ще се опита да картотекира ганайският халф Ерик Кабу. Всички документи на африканеца вече са пристигнали, като остава те да се представят в БФС за получаване на състезателни права. Изпълнителният директор на Ботев Борислав Димитров е заминал за София за да финализира проточилият се проблем на Кабу, който има подписан договор с „жълто-черните" още от началото на август.

Старши треньорът Костадин Ангелов заяви, че ще вземе в групата за мача със Сливен Ерик Кабу. Тази вечер след последната тренировка край пловдивската пивоварна, „канарчета" заминават на режим в град Ямбол.

„Няма фаворит в мача ни срещу „войводите". Срещата започва както е известно от 0:0, така че шансовете и на двата отбора за краен успех са равни.

Надявам се нашите фенове отново да ни подкрепят, както го сториха и при последното ни гостуване в Мездра. Дано обаче запазят етика и да не причинят щети на стадион "Хаджи Димитър", заяви Коце Ангелов.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).