Камбуров и Тунчев навиват Гъргоров да остане на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:48 / 27.01.2016
3296
Двама от лидерите на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров и Александър Тунчев са се заели да навият атакуващия халф Емил Гъргоров за нов договор, съобщава "Тема Спорт". Настоящият контракт на Бадема е до юни, но желанието на собственика Христо Крушарски е да го задържи за поне още един сезон.

Бившият футболист на Локомотив (София), ЦСКА и Лудогорец дойде малко след началото на шампионата, записа 6 мача и 1 гол, а в края на есенния дял получи контузия. На няколко пъти собственикът на "черно-белите" обяви, че задължително иска техничарят да остане на "Лаута". Бизнесменът дори заяви, че ще позлати юношата на столичните "железничари", ако помогне за класирането на "смърфовете" в Европа още през този сезон.

Идеята е Гъргоров да завърши кариерата си като играч на Локомотив Пловдив, а Крушарски не възнамерява да жали средства за задържането му. Отделно ръководството на "смърфовете" вярва, че нисичкият халф заедно с Камбуров и Тунчев ще са отличен пример за по-младите в състава.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).