Костадин Ангелов: Ботев не е изпадащ отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:34 / 02.10.2008
3278
Ботев тръгва без кадрови проблеми за гостуването си на един от лидерите, Сливен. "Проблемът на играчите може да е по-скоро психологически. Прекалено много странични неща ни се струпаха през последната седмица и това няма как да не окаже влияние на играчите. Моята работа и на останалите треньори е да абстрахираме и откъснем максимално футболистите от страничните неща и да ги накараме да мислят само за футбол", заяви старши треньора на "жълто-черните" Костадин Ангелов. "Според мен класата между отборите в България е твърде малка и затова не трябва да се фаворитизира даден отбор. Затова е погрешно да се смята, че Сливен са фаворити в този двубой. Ние отиваме да дадем най-доброто от себе си. Аз съм убеден, че Ботев не е изпадащ отбор", допълни специалистът.

"Не са ме викали в прокуратурата и не знам някой от футболистите да е викан. Явно прокурорските проверки са типично български проверки. Все пак не се притеснявам изобщо, ако ме повикат", заяви във връзка с тото-скандала след мача с Беласица Ангелов.

"През паузата ще наблегнем на физическата подготовка. Ще изиграем и контрола с Миньор (Раднево), най-вероятно в петък, но мястото и времето на провеждането на проверката все още се уточняват", завърши специалистът.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).