Нови договори за Бащата и помощниците му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:14 / 19.01.2016
2402
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Христо Ко­лев и помощниците му са подписали нови договори преди заминаването на тима за лагера в Анталия, информира "Тема Спорт". 

Прави впечатление обаче, че контрактите са краткосрочни от по 1 година и са до края на деке­мври. За разлика от наставниците новите футболисти на Локо подписват за по 3 години.

За 12 месеца е парафирал и новият кондиционен треньор на "черно-белите" Михайло Шекроски.

Очаква се в най-скоро време Бащата да се сдобие с така нужния Пролиценз, за да може официално да бъде старши треньор на "смърфовете".

Според запознати въпреки кратките срокове промени при наставниците няма да има и Христо Колев ще продължи да се ползва с дове­рието на ръководството. 

За следващия сезон официално пред Бащата и тима ще бъде поставена конкретна цел - класиране за Лига Европа. 

На този етап приоритет пред шефовете е разплащането за лицензирането на клуба. За това и селекцията не бе толкова гръмка. Новите на "Лаута" са шест - Мартин Кавдански, Ясин Амрауи, Христиан Попов, Мартин Райнов, Сте­фан Йефтоски и Веселин Марчев.

Не е изключено по време на лагера в Турция да дойдат двама аржентинци от втора дивизия на проби. Ако бъдат одобрени, ще са последните попълнения, ако не, други но­ви играчи няма да бъдат привличани.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).