Ненужен в Ботев подписа с Пирин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:26 / 14.01.2016
4098
Старши треньорът на ОФК Пирин Наджи Шенсой се завърна днес рано сутринта от Турция и веднага проведе функционални тестове с футболистите на базата в с. Рилци. Пиринци заминават днес към с. Брестник пловдивско, където ще проведат първия си подготвителен лагер в модерния хотел "Беркут", разполагащ с идеални условия за подготовка на футболни отбори.

"Предстои ни много работа по време на лагерите. В на този първи етап ще работим основно върху издръжливостта на състезатели и адаптацията на новите момчета. Към момента взимаме две нови попълнения - Даниел Младенов и Смаил Креболиев. Извън плановете ми остават Дяков, Якимов и Хаджииванов. Надявам се да се привлечем с още двама по постове, които са набелязани предварително, което не означава, че сме се подсилили, а че сменяме един тип футболист с друг. Ако привлечем още, тогава ще подсилване" , заяви специалистът по повод селекцията.

Желанието на Шенсой е вторият лагер за орлетата да се проведе в Турция, където те ще имат възможност да изиграят силни контролни срещи с отбори от цял свят. Според него би било доста трудно ако се наложи зелените да останат в България. Този лагер е плануван за 14 дни, считано от 28 януари. За първия, специалистът планува само една контрола - на 24 януари в Брестник, срещу Асеновец от Асеновград.

Минути преди ОФК Пирин Благоевград да замине за лагер в Брестник, орлетата се подсилиха с още един състезател. Офанзивният полузащитник Даниел Генов подписа със зелените и вече официално е част състава на Пирин. До скоро Генов бе играч на Ботев ПД, а преди това се подвизаваше в Локомотив София, Интер Баку и др. Халфът е на 26 години и е бивш младежки национал.

Двадесет и пет състезатели се качиха в клубния автобус днес следобед. Сред тях са новите играчи - Младенов, Креболиев и Ганев, а освен тях с отбора са и младите надежди Чапов и Грозданов.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).