Бултрасите впрягат сили да помогнат на приятел в нужда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:22 / 13.01.2016
3579
23-годишният фен на Ботев Пловдив Николай Попов има силната нужда днес от нашата помощ. Тежката диагноза левкемия му е поставена в края на миналата година, а сега семейството и приятелите му правят всичко възможно, за да го изпратят на лечение в Германия. Николай от доста време защитава гордо цветовете на "жълто-черната" част на Пловдив, като пътува навсякъде с отбора, когато има възможност.

За целта бултрасите организират търг в подкрепа на Ники. Той ще се състои тази неделя /17.01/ с начален час 19:12. Мястото е залата за пресконференции на клубната база на "канарчетата", като са поканени всички, които искат да се включат в кампанията и да помогнат на семейството на 23-годишното момче. Всички приходи от търга ще бъдат пуснати по сметката на нашия приятел, за който са нужни 200 хил. евро за лечение в Германия.

Днес КПБП публикува в страницата си във Фейсбук предоставените от бултрасите артикули, с които ще набираме средства за Ники. Всички тях, както и сумите, с които ще стартират ще може да видите под снимките, а наддаването ще става с по минимум 10 лева. До края на седмицата ще се набират предмети в магазина на Клуба на привържениците на ул. "Нестор Иванов" 1, като ежедневно ще бъдат публикувани новите.

Специална фланелка на Майнц прати от Германия и юношата на клуба Тодор Неделев. Това ще е вторият екип на звездата в търга, като първият е от националния отбор на България. В кампанията се включи и фен на Берое, който представи националния екип на Венци Христов, а в колекцията може да се закупи още капитанската лента на Иван Цветков, топки с автографи на ветераните на Ботев, календари и други.

ПФК Ботев Пловдив пък ще пусне символичен вход на последната контрола от зимната подготовка на отбора, която се явява и представянето пред феновете.

В Кампанията се включиха още десетки хора от Пловдив, като каси за събиране на средства могат да се намерят на много места. В събота баскетболния отбор на Академик ще излезе с фланелки в подкрепа на Ники срещу Левски. В същото време няколко организации започват с активното организиране на благотворителни партита в различни клубове в града.

Банкова сметка на Николай Тодоров Попов

ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (CECBBGSF) IBAN: BG42 CECB 9790 40C4 3601 00 (лева)

ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (CECBBGSF) IBAN : BG56 CECB 9790 44C4 3601 00 (евро)

Средства може да се даряват в пункта на "Еврофутбол", след моста на "Герджика" на улица "Победа" 38.

bultras.com

 

 



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).