Локо чисти дългове към бивши играчи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:02 / 09.01.2016
4778
"Локомотив" (Пд) започна да чисти един по един дълговете си към бивши футболисти и треньори. На "Лаута" запретнаха ръкави още преди Нова година, след като собственикът Христо Крушарски се зае много от старите дългове да бъдат изчистени. Бизнесменът не жали никакви средства и от началото на 2016 г. вече е платил на някои от ексфутболистите на "черно-белите".

По информация на вестник "7 дни спорт" "Локомотив" вече е дал дължимото на Спас Делев, който игра през миналия сезон за "смърфовете". Неслучайно преди Нова година собственикът на "Локомотив" (Пд) Христо Крушарски обясни, че клубът започва да си стъпва на краката.

"Щом започнахме да чистим старите си задължения, мисля, че да. Стараем се да направим клуба максимално изряден, да няма вече стари задължения към държавата и към физически лица, за да можем да работим на следващото ниво. Аз обясних, че искам да инвестирам в базата, но първо трябваше да си оправим най-наложителните проблеми", каза наскоро пред "7 дни спорт" Христо Крушарски.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).