Окончателно: Пропадна лагерът на "черно-белите" в Абу Даби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
16:55 / 06.01.2016
7055
Окончателно пропадна лагерът на Локомотив Пловдив в Обединените арабски емирства. Това разкри самият собственик на клуба Христо Крушарски пред Plovdiv24.bg.

Бизнесменът изтъкна, че причината за пропадането е липса на съперници за контролни срещи. "Черно-белите" имаха вариант само за една проверка, но от тима настояваха поне за две. 

По този начин лагерът на "смърфовете" в Анталия ще се удължи с още една седмица. Както вече писахме Локо успя да уреди три спаринг партньора в южната ни съседка до момента. Първата проверка на турска земя ще е на 21 януари срещу немския третодивизионен Фортуна Кьолн. Три дни по-късно е предвиден спаринг с елитния румънски ЧСМС Яш, а на 27 януари ще срещнат чешкия елитен Височина Ихлава. 

От спортно-техническия щаб са предвидили още три контроли по време на лагера в Анталия. Локомотив се събира за първа тренировка на 11 януари (понеделник), а за Турция тръгва на 15-и.


Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).