Локомотив уреди три контроли по време на лагера в Анталия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:52 / 06.01.2016
3186
Ръководството на Локомотив Пловдив уреди три контроли по време на лагера в Анталия. Първата проверка на турска земя ще е на 21 януари срещу немския третодивизионен Фортуна Кьолн. Три дни по-късно е предвиден спаринг с елитния румънски ЧСМС Яш, чийто президент е бившият вратар на националния отбор Флорин Пруня. 

На 27 януари ще срещнат чешкия елитен Височина Ихлава. От спортно-техническия щаб са предвидили още три контроли по време на лагера в Анталия. Локомотив се събира за първа тренировка на 11 януари (понеделник), а за Турция тръгва на 15-и. 

Тимът ще остане там в продължение на 23 дни. Свободните дати са 30 януари и 3 и 6 февруари. След завръщането в България е предвиден спаринг с Верея Стара Загора. Всичко това означава, че "черно-белите" почти сигурно няма да ходят в Абу Даби, каквито планове имаше собственикът Христо Крушарски. Причината е, че не могат да бъдат намерени качествени съперници за контроли.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).