Кривия и Лимона в битка за футболист на годината в Градска Футболна Лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:58 / 05.01.2016
3636
Градска Футболна Лига за първи път връчва наградата футболист на годината на 11 януари от 19ч на церемония, която ще се състои в Спортен бар EfBEt Пловдив. Двадесет и пет футболиста спорят за престижния трофей, като те бяха номинирани от своите отбори. 

От Коледа всеки капитан на отбор имаше право да дадат своя глас за трима играчи, като ги подреди на 1-во, 2-ро и 3-то място, според своите предпочитания, без да може да подкрепят представителите от своя отбор. Двадесет и седем от всички 32 отбора дадоха своя глас, като до крайния срок остават още няколко дни, през които отборите на Фитони, Младежка 1, Спартак, Fresh Penis и ФК Пловдив могат да гласуват.

Десет са играчите, които имат шанс да спечелят престижния приз. Те се открояват към момента със събраните си точки, като разбира се останалите 5 отбора могат да променят това. Разликата между първите четирима е само 40 точки (20 точки се дават за 1-во място, 10 за 2-ро и 5 за 3-то), което означава, че борбата до последно ще е оспорвана. 

Ето и кои 10 футболиста имат реална възможност да вземат наградата: Александър Александров, Васил Гуджев, Даниел Божков, Димо Станков, Добрин Орловски, Емил Аргиров, Иван Кочев, Румен Генев, Тодор Тимонов и Христо Чалъков.

Всички те са поканени на церемонията по връчване на приза за 2015г. В случай, че победителят по точки не присъства на церемонията лично, то наградата ще получи следващият по точки в класирането.

Церемонията ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА на Градска Футболна Лига ще се проведе 1 час преди връчването на ЗЛАТНАТА ТОПКА на ФИФА, като всички гости в луксозната атмосфера на Спортен бар EfBEt Пловдив ще могат да изгледат и кой ще стане призьорът на ФИФА.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 20


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).