Кавдански: Искам да бъда част от амбициозния проект на "черно-белите"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:04 / 04.01.2016
4282
"Амбициозният проект на новото ръководство на Локомотив Пловдив и по-специално на г-н Христо Крушарски бе причината да се съглася да дългосрочен договор с клуба, а наред с това да бъда част от този проект за мен ще е чест". Това заяви новото попълнение на "смърфовете" Мартин Кавдански в интервю пред в. "7 дни спорт". Както вече писахме защитникът ще подпише тригодишен договор с пловдивчани утре.

"Естествено, че съм щастлив да се завърна на "Лаута". Имам преди това два периода от година и половина, които бяха хубави за мен. Бях най-щастлив и на терена, и извън него. Мога да кажа, че се връщам у дома. На "Лаута" винаги са ме уважавали и ценели, а това аз никога няма да забравя", споделя 28-годишният бранител. 

"Дори и в чужбина, аз имах възможност да наблюдавам почти всички мачове от България, които бяха с пряко телевизионно излъчване. Така че може да се каже, че не съм се откъсвал от родното първенство. Ще допълня за Локомотив , че отборът разполага с изключителен специалист в лицето на Христо Колев, а добри думи мога да кажа и за неговия щаб. Не ми се струва логично отбор като Локомотив, както и другият пловдивски отбор Ботев, да заемат тези незавидни позиции", каза още Кавдански. 

"При добра зимна подготовка и и общи усилия смятам, че реално можем да завършим на 5-6 място. Убеден съм, че за следващия сезон и целите, и възможностите ни ще бъдат други, тъй като ще се направи добра селекция през лятото. В предните години Христо Бонев и Атанас Узунов обикаляха България, за да намерят спонсори за клуба, но сега реалностите да други и бъдещето пред отбора е светло", завърши Мартин Кавдански


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).