Локо тръгна без Йордан Милиев за София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:31 / 27.09.2008
2815
Централният защитник Йордан Милиев отпадна от групата за утрешния мач срещу Славия. Бранителят не успя да се възстанови от грипа, който го тормози вече втора седмица. Милиев даже не се появи на днешното занимание на „Лаута". Неговото място в отбора зае Людмил Николов, който до този момент не е влизал в игра за представителния тим. Както се очакваше, сред 18-те футболисти попаднаха новите сръбски попълнения Павле Делибашич и Милан Милутинович. „Черно-белите" заминаха днес в 15:50 часа за столицата, където отседнаха на режим в Тримонциум. Мачът срещу Славия е утре от 17:00 часа и ще бъде предаван пряко по TV2.

Ето и пълният списък с избраниците на Драган Канатларовски:

Стоян Ставрев, Стефано Кунчев, Георги Мечечиев, Мартин Сечков, Людмил Николов, Петър Кюмюрджиев, Ангел Йошев, Румен Горанов, Гюрсел Вели, Даксон Да Силва, Евертон Джилио - Том, Иван Караманов, Милан Милутинович, Анатоли Тодоров, Искрен Писаров, Димитър Илиев, Герасим Заков и Павле Делибашич.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).