Зума: Най-хубавото е, че запазихме Бащата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
10:57 / 23.12.2015
5787
Почетният президент на Локомотив Христо Бонев даде добра оценка на представянето на тима през есенния дял. Той направи и кратък обзор на отиващата си 2015-а.

"Най-положително нещо за Локомотив Пловдив през изминаващата година бе поемането на клуба от Христо Крушарски. Отделно, въпреки че Христо Колев започна подготовка само с 5 играчи в Банско през лятото, накрая съумяхме, като изключим последните мачове, в които имахме доста контузени и наказани, да се представим на едно добро ниво. Отборът направи впечатление с играта си. Най-вече се радвам, че запазихме Христо Колев начело на тима. Тимът вече има гръбнак, има стил", каза Зума пред вестник "Тема Спорт".

"През пролетта, когато Бакалов, Котев, Гъргоров и другите контузени се оправят, трябва да поддържаме онази върхова форма, която показахме срещу Лудогорец, Литекс и Левски. Това ще е една основа, върху която ще бъде изграден нов отбор от лятото на 2016-а. За евротурнирите сега сме закъснели", добави Бонев. Той посочи и какво трябва да се подобри.

"Имам по-големи изисквания към младите момчета. И още първите дни от подготовката ще ги извикам и ще говоря с тях. Ще им кажа, че футболът е сериозна работа и ако не се влагат в тренировките, в подготовката, няма да имат място в отбора", категоричен бе почетният президент на черно-белите.

Той сподели и своето мнение за изваждането на Литекс от елита: "Ще е голямо падение, ако Литекс не бъде върнат в А група", завърши Бонев.


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).