Херо: Естествено, че знам кой съдия за кой отбор свири

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:29 / 18.12.2015
3642
Бившият треньор на Левски, Литекс и националния отбор Димитър Димитров скандално заяви, че знае предварително реферите за дерби мачовете в А група.

"В България, тя е изключително малка страна, това нещо се знае и се коментира. Като седя в Казахстан и когато наближават някакви дерби мачове в България, на моя помощник му казвам "Сега ще ти кажа кой ще бъде съдия на този мач". Почти на 99% познавам кой съдия ще бъде сложен на определен дерби мач, защото знам кой с кого е обвързан, знам за схемите, как са нещата при клубовете. За голямо съжаление тези неща си продължават", заяви Херо пред bTV.

Той смята, че корупция във футбола има навсякъде по света, но у нас просто е повече и на всички нива.

"Корупция съществува навсякъде. Работил съм в три държави, навсякъде го има тоя проблем. Но за голямо съжаление, тук при нас тоя процент е много голям. Преди две години, когато коментирах и когато казвах, извикаха ме, говорих, приказвах в полицията, конкретизирах за определени срещи и така нататък, но всичко си замина. Много лесно може да се стигне до извършителите на тези деяния, но трябва да има воля и трябва да има желание", казва Херо.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).