Зико запознава премиера с проблемите на пловдивските отбори!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
11:52 / 18.12.2015
8383
Областният управител на Пловдив Здравко Димитров обеща да запознае премиера на България Бойко Борисов с проблемите на пловдивските клубове. Това стана ясно днес на среща с шефовете на Локомотив, Ботев, Марица и Спартак.

Като подарък в навечерието на Коледа Зико връчи и книгата "17 крачки към безсмъртието" на всеки един от представителите на шефовете на пловдивските клубове, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

От страна на Локо присъства Атанас Узунов, Ботев бе представляван от Иван Йотков, от Спартак присъстваха президентът Георги Колев и Тошко Симеонов, а от Марица президентът Христо Николов и Георги Попов Тумби.

От Локомотив поискаха съдействие за парите, които "черно-белите" и "жълто-черните" трябват да получат по 1 млн. лева от държавата. "Смърфовете" ще използват парите за тревното покритие на стадион "Лаута", което е в плачевно състояние, и за трибуната за гости, уточни административният директор на Локомотив Атанас Узунов.

Изпълнителният директор на Ботев Иван Йотков запозна областният управител с проблемите на клуба и стадион "Христо Ботев". Зико от своя страна сподели, че му се плаче, когато мине покрай стадиона и види състоянието му. Димитров обеща да запознае Бойко Борисов с всички проблеми около Ботев и допълни, че "ако трябва и на крака ще му отидем, но ще видим какво може да се направи, за да бъде стадион "Христо Ботев" довършен".

От срещата днес стана ясно, че Здравко Димитров ще се срещне с фракциите на Локо и Ботев, за да се дискутира и проблема с враждата между феновете на двата отбора.

Губернаторът обеща съдействие на Марица за осигуряване на терени за детско-юношеската школа. Проблемът на Спартак пък е концесията на стадиона.

Областният не подмина и болезнената за хиляди пловдивчани тема за стадион "Пловдив". Той не скри разочарованието си от състоянието на терена и ще сподели за това с премиера.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).