Сърбите попадат в групата на Локомотив за Славия, Милиев под въпрос

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:28 / 26.09.2008
2307
"Претенциите на треньора на Черно Море за дузпа са неоснователни. Акалски получи контузия с два шева и няма спомени от момента на сблъсъка, до изписването му от болницата. Вратаря винаги има предимство в наказателното поле при борба за висока топка, така че не може да се говори за дузпа в случая", това заяви на днешната пресконференция Драган Канатларовски преди неделния шампионатен мач със Славия в София.

"Утре ще заминем рано следобяд за София, за да наблюдаваме срещата между Левски и Литекс. За самия мач съм оптимист, няма какво да губим. Отиваме да играем добър футбол, без да се притесняваме. Не сме отбор, който играе със сила или с помощта на съдиите", добави още старши-треньора на Локо.

"Йордан Милиев най-вероятно няма да попадне в групата, тъй като все още прекарва грип, от който страдаше и миналата седмица. Вчера тренира, но ще е много трудно да се възстанови до мача в неделя. Това е много неприятно, тъй като трябва да търсим алтернативи. Людмил Николов ще го замести най-вероятно. В началото му беше трудно, но малко по малко навлиза в ритъм. Добре тренира, играе добре и в мачовете за дубъла. Добре е, когато има голяма конкуренция."

"Сръбските футболисти Павле Делибашич и Милан Милутинович също ще попаднат в групата, надявам се да помогнат. Те са много качествени и опитни футболисти, имат добра визитка с много мачове зад гърба си в сръбски и югославски отбори. Даксон също вече играе наравно с останалите, след като беше изостанал заради късното си прибиране в България. От мач на мач върви нагоре и това е нормално, тъй като знаем, че той има много добри качества", завърши македонският специалист.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).