Христо Крушарски: Новата спортна база ще струва около 30 млн. лева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
17:31 / 13.12.2015
6897
Собственикът на Локомотив Христо Крушарски обяви, че новата спортна база ще бъде построена в квартал "Тракия", като теренът е с площ 70 декара и стойността му ще бъде около 30 млн. лева.

"Четвъртък имахме среща с Общината. Вече се спряхме на терен, който устройва и двете страни. Вече започваме конкретните разговори. Намира се в квартал "Тракия", 70 декара е, което ни устройва напълно. Същинските действия ще започнат когато, Общината даде теренът на концесия. Искаме да направи един уникален спортно-оперативан възстановителен център. Разходите ще са около 30 млн. лева", сподели Крушарски.

"Исках да ги запозная с моето виждане за отбора, да се успокоят момчетата и да вървим напред. Бяха малко притеснени заради представянето напоследък. Контузиите са решаващи, ще работим в тая посока - на дублиране на основните фигури. Щабът си остава", каза още бизнесмена относно срещата му с феновете на отбора по-рано днес.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).