И Варела се насочва към изхода на Коматево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:25 / 13.12.2015
4583
Бъдещето на Нико Варела в Ботев е под въпросителна, информира "Тема Спорт". Уругвайското крило изненадващо не попадна в групата на "жълто-черните" за мача с Монтана. Той не е контузен, но въпреки това на последното занимание не се готвеше с основната група футболисти. Треньорът Николай Костов не е очарован от качествата и двете страни може да се разделят през зимата. През кампанията Варела записа 15 мача в А група, в които вкара три попадения.

Ботев почти сигурно ще скъса договора на нападателя Жоел Чибамба, който не успя да впечатли. Той участва само в 5 срещи в елита, в които не се разписа. След Нова година Димитър Алексиев също може да не е част от жълто-черните. Бившият футболист на Хасково бе на терена само в четири срещи в А група, така и не вкара гол.

Както е известно, Ботев прави всичко възможно да си върне под наем национала Тодор Неделев от Майнц 05. Развитие по преговорите с германския клуб обаче едва ли ще има преди Нова година.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).