Локо потвърди новината на Plovdiv24.bg: Ел Харуби аут за Берое!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
17:45 / 12.12.2015
5392
Новината на Plovdiv24.bg, че вратарят на Локомотив Ел Харуби ще пропусне срещата с Берое, бе потвърдена от Локомотив Пловдив! От пловдивския клуб информираха чрез своя сайт за операцията на стража, която ще го извади от игра срещу заралии. Мачът от 20-ия кръг на "А" група е в неделя от 16,15 часа на "Лаута" и с него приключва полусезонът за "черно-белите".

Разширеният състав на "смърфовете" е твърде оскъден заради многото контузени футболисти. С клуба официално се разделиха Лоик Дюфо, Йоан Ласиман и Оливие Боне, които постигнаха споразумение с ръководството да прекратят договорите си по взаимно съгласие.

Наказание изтърпява и капитанът Мартин Камбуров.

Ето на кои 15 футболисти ще разчита Локо в утрешния мач срещу Берое:

Александър Витанов, Кристиян Кацарев, Пламен Крумов, Александър Тунчев, Христо Стамов, Крум Стоянов, Ванчо Траянов, Стефан Велев, Георги Вълчев, Дани Кики, Айкут Янъков, Димитър Велковски, Илиян Йорданов, Бирсент Карагарен, Зоран Балдовалиев.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).