Анастасий Мордатенко хвана окото на Бащата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:56 / 10.12.2015
4888
Треньорският щаб на Локомотив Пловдив остана впечатлен от качествата на само един от единайсетте футболисти на проби, които взеха участие във вчерашния спаринг с юношите на клуба. 

Това е латвиецът Анастасий Мордатенко, разкриха пред Plovdiv24.bg източници от клуба. 19-годишният младежки национал изработи дузпа и направи асистенция при победата с 2:0 над старшата възраст на "черно-белите". 

Днес Мордатенко тренира наравно с останалите футболисти на "смърфовете" на "Лаута". Заниманието пропуснаха Емил Гъргоров и Димо Бакалов, а участието им в последния мач за сезона срещу Берое остава под въпрос.

От клуба също така разкриха за читателите на сайта ни, че на Анастасий Мордатенко ще му бъде предложено след Нова година да започне зимна подготовка с пловдивчани. Ако и тогава остави добри впечатления ще му бъде предложен договор.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).