Преместиха мача на Спартак в неделя заради футболистки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:36 / 24.09.2008
969
Двубоят между Черноморец Балчик и Спартак Пловдив бе преместен с 24 часа. По програма той трябваше да се играе от 17 часа в събота, но КОС премести двубоя за неделя. Причината е мачовете от квалификационния цикъл за световно първенство за девойки до 19 години. България е домакин на този кръг, като мачовете от нашата група се играят в Балчик и Добрич, а другите отбори са Италия, Украйна и Естония.

"От футболната централа вече ни позвъниха, за да съобщят, че двубоят е в неделя", каза изпълнителният директор на Спартак Людмил Божилов. Отлагането на мача с 24 часа доведе и до промени в програмата на тима. Селекцията на Николай Киров - Белия няма да пътува за морето в петък, каквито бяха предварителните планове. „Синьо-белите" тренират в събота сутринта в Пловдив и след това се качват на клубния автобус за Албена. В нощта преди мача "гладиаторите" отсядат в хотел в Кранево.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).