Боецът Гилбърт Айвъл ще проведе утре семинар в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:53 / 24.09.2008
1106
Холандската звезда Гилбърт Айвъл който е в страната ни по покана на федерацията по ММА ще даде практически открит семинар в утрешния ден в зала "Христо Ботев" от 17:30ч. Шампионът по ММА(Mixed Martial Arts) и К1 ще покаже умения и техника непосредствено преди старта на Петата по ред Гала вечер на свободните битки, която този път ще започне от 19:30ч на Античния театър. Поредния боен спектакъл и този път ще събере елита на страната ни, като този път сред официалните гости ще бъдат футболната легенда Христо Стоичков, Красимир Балъков, британския боксьор Джон Игън, шефа на холандската централа по ММА Г-н Хари Фондоорн, професионалният културист - американецът Крис Кормиер, както и политици и бизнесмени.

Джон Игън, който е личен прятел на световноизвестния боксьор Майк Тайсън сподели, че е очарован от страната ни и лично ще предложи на Тайсън да посети някоя от поредните Гали по ММА, които федерацията е запланувала.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).