Мощна селекция и мащабна чистка на "Лаута" през януари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
11:25 / 30.11.2015
4709
Финансовият благодетел на Локомотив Христо Крушарски е обещал мощна селекция още през зимата. Това е накарало ръководството на "смърфовете" да се замисли за мащабна чистка, твърди "Меридиан мач".

В момента треньорът на тима Христо Колев разполага с 27 полеви футболисти и четирима вратари, което допълнително му пречи за нормален тренировъчен процес.

В черния списък на специалиста са попаднали първо французите Лоик Дюфо и Йоан Ласиман. На мушката е и един от вратарите Теодор Скорчев и Александър Витанов, Георги Вълчев и Оливие Боне, Бирсент Карагерен и Димитър Велковски.

Всички набелязани играчи имат договори с клуба до лятото. Ако решат да се разделят с някой от тях, от Локо трябва да се договорят за раздяла по взаимно съгласие.

Заради сериозните си контузии в последно време защитникът Игнат Дишлиев също попада сред играчите, които може би няма да останат на "Лаута". 

Дишлиев, който за втори път къса предни кръстни връзки, ще бъде пуснат в платен отпуск до лятото, когато изтича контрактът му, но няма да бъде изоставен от шефовете, предвид тежката травма.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).