Акалски остава още един ден в болница

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:44 / 22.09.2008
4624
Вратарят Кирил Акалски ще остане още един ден в хирургиите на Университетска болница, след като вчера получи комоцио след сблъсък с Георги Илиев от Черно море. „Още снощи Киро е бил прегледан със специален скенер, който е установил, че няма хематом на удареното място. Направени са му два шева и днес той ще остане под лекарско наблюдение, а утре може би ще бъде изписан от болницата", заяви спортно-техническият директор на клуба Николай Курбанов. Едва след това ще стане ясно колко време Акалски ще бъде извън терена. Всички останали футболисти, които взеха участие в мача с Черно море, са здрави и не се оплакват от контузии. Титулярите направиха днес сутринта възстановително занимание, а 11 играчи от представителния тим бяха включени в дублиращия отбор за утрешния двубой с „моряците" във Варна. Групата тръгна в 14,00 часа от „Лаута", като ще отседне на режим в курорта Златни пясъци.

Ето и пълния списък на избранниците на Иван Иванов, който ще бъде подпомаган от Аян Садъков:

Стефано Кунчев, Тодор Стоянов - Додо, Людмил Николов, Габриел Тютюнджиев, Христиан Попов, Георги Неделчев, Петър Лазаров, Ерол Садъков, Стайко Стойчев, Станислав Чочков, Любомир Чернев, Гюрсел Вели, Иван Караманов, Милан Милутинович, Павле Делибашич, Любомир Цеков и
Георги Данов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).