Фурор на националния отбор по карате киокушин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:09 / 22.09.2008
1713
Националният отбор на Българска федерация карате киокушин, с Председател Сенсей Емил Костов, спечели седем титли на Международния Отворен Турнир на без-категории - "Америкас кап", който се проведе на 20 Септември 2008г. (събота) в град Ню Йорк.

Възпитаникът на Спортен клуб "ИЧИ ГЕКИ ВАРНА" - Захари Дамянов, стана Шампион при мъжете на без-категории, като по този начин промени традицията на това престижно Пръвенство, а именно да бъде печелено от бразилци или японци. За първи път, след 10 годишно превъзходство от страна на Бразилия, Турнира при мъжете бе спечелен от Българин и то възспитаник на Световния Шампион Емил Костов. Захари получи и приз за най-техничен състезател, който му бе връчен лично от Президента на Международната Организация - Канчо Шокей Матцуи.

От друга страна Вицесветовната Шампионка на ката Гергана Апостолова, защити титлата си от миналата година, класирайки се на първо място сред мъжете и жените на Второто по големина Първенство след Световното.
При юношите и децата от 5-ма състезатели в различните категории, възрасти и дисциплини, 4-ма се завръщат с трофеи:

- Александър Папанчев - СК"ИЧИ ГЕКИ"- гр. Варна - 4-то място кумите юноши;
- Станимир Динев - СКК"Киокушин Спирит" - гр. Бургас - 3-то място кумите юноши;
- Златко Петров - СК" ИЧИ ГЕКИ"- гр. Варна - 3-то място кумите деца;
- Пламен Бонев - СКК"Киокушин Спирит" - гр. Бургас - 3-то място ката;

На следващият ден отбора на БФКК взе участие в Семинар, под инструктажа на един от най-големите треньор в Карате Киокушин - Шихан Сейджи Изоби (треньор на бразилската школа).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 23


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).