Марица без Абушев срещу Асеновец, другите контузени – на линия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:35 / 20.09.2008
1106
Атакуващият халф Рангел Абушев-Рони ще бъде единственият отсъстващ от състава на Марица за днешната им контрола срещу третодивизионния ФК Асеновец.

20-годишният талант все още чувствал пренапрежение в адукторите, които го мъчат от началото на сезона и затова лекарят на отбора д-р Здравко Тарълов-младши не искал да рискува здравето му.

В двата мача от първенството - срещу Светкавица (Тщ) и Свиленград-1921, Рони игра на обезболяващи инжекции, а в предишното домакинство - срещу Нафтекс, изобщо не се появи на терена.

Всички други контузени футболисти, лекували доскоро травми, ще бъдат на линия за днешния спаринг.
Нападателите Тодор Тодоров, Веселин Филипов и Борислав Никифоров, които също се оплакваха от стари контузии, са готови за игра.

Болките на Владимир Байрев в кръста напълно отшумяха.
Контролата на маричани срещу ФК Асеновец ще се играе днес сутринта от 11 часа на градския стадион „Шипка" в Асеновград. Така жълто-сините ще имат повече време да възстановят силите си след интензивната тренировъчна седмица.

Както е известно играчите на Марица почиват в днешния 6-ти шампионатен кръг от първенството в Източната "Б" група. Затова шефовете на клуба решиха да запълнят празнината в програмата с контрола.

Жълто-сините няма да играят в този кръг заради отказа на изваждането на Добруджа да участва в първенството във втория ни ешелон.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).