Мишо Венков предупреди Ботев: Черно море приключи с подаръците у дома

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:25 / 17.11.2015
2841
Левият бек на Черно море Михаил Венков смята, че се приключили с подаръците у дома и занапред нямат право на грешка. Както е известно, "моряците" изгубиха последния си мач във Варна от Берое с 0:3, а в неделя приемат Ботев.

"Три загуби в седем мача на "Тича" са малко множко. Ако искаме да сме плътно до първите четири-пет, не трябва да бъркаме повече пред нашата публика. Ботев ще са пределно надъхани, за да се докажат пред новия треньор, но ние свършихме с подаръците", каза за "Народно дело" Мишо. 

Последният оцени високо представянето на Георги Китанов и Бекир Расим за младежкия национален отбор в двустранната игра с "А" националния тим. 

"Жоро извади няколко положения, а Беки през първото полувреме се отличи с интересни отигравания", похвали младоците 32-годишният капитан. Самият Венков, както и Стефан Станчев, играха до почивката за селекцията на Ивайло Петев.

Мишо призна, че за него няма значение дали в бъдеще ще получава покани за контроли или квалификации на държавния тим. "Решението ще е единствено на селекционера. Ако ме повика, ок. В противен случай няма да има драма. Аз съм отдаден изцяло на Черно море и работата ми е да му помагам да си изпълнява целите", завърши Венков.

Междувременно носителят на купата и суперкупата на България направи първи две занимания за седмицата вчера. Предобед играчите бягаха на Аладжата, като Венков, Жиньо, Дос Сантос и Буркхард останаха на "Тича". Следобед всички без Клок участваха в тренировката с топка на "Младост".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).