Локо пласира играчи в емирствата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:29 / 17.11.2015
3225
В Локомотив се надяват да осъществят сериозен изходящ трансфер в чужбина след Нова година. "7 дни спорт" твърди, че са налице сериозни шансове поне една от звездите на "черно-белите" да бъде продадена в Обединените арабски емирства. 

Футболисти, които са привлекли вниманието към себе си, са капитанът Мартин Камбуров и Емил Гъргоров. Третият, към когото има интерес, е мароканският вратар Ясин Ел Харуби

По наша информация до евентуалното акостиране най-вече на Камбура или Бадема съществена роля ще имат контактите в ОАЕ на новия собственик на пловдивския клуб Христо Крушарски. Бизнесменът има съдружници и партньори от емирствата. Именно на тази база "черно-белите" планират да проведат и част от зимната си подготовка в Дубай. 

Идеята е Локомотив да пътува за там през януари или февруари. За целта вече се водят разговори за уреждането на една или две контроли с местни тимове. По време на спарингите се очаква клубовете от емирствата да вземат окончателно решение за евентуалното привличане за някои от звездите на "смърфовете". 

Лидерът на пловдивчани Мартин Камбуров е добре познат в ОАЕ. Преди време той се подвизаваше в местния шампионат, като през 2006 г. спечели шампионската титла с дубайския Ал Ахли. Въпреки че вече е на 35-години, головата машина продължава да се представя на висота, като е един от най-добрите футболисти в родния шампионат и не спира да чупи различни голмайсторски рекорди в България. 

Емил Гъргоров пък акостира при "черно-белите" в началото на сезона и в доста от двубоите допринася за разликата в полза на "смърфовете". Мароканският вратар с френски паспорт Ел Харуби веднага след пристигането си в Локо си завоюва титулярното място под рамката. С изявите си стражът прикова погледите на турски клубове.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).