Ексклузивно: Локо взима стадиона на концесия за 30 години, изгражда база за ДЮШ!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
12:24 / 16.11.2015
13062
Локомотив ще получи стадиона в парк "Лаута" на концесия. Клубът и общината вече са дали ход на преговорите. Това обяви кметът на града Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Отдаването на стадион "Локомотив" ще бъде за срок от 30 години.

Градоначалникът каза още, че общината ще търси място за изграждане на база на "смърфовете" като тази в Коматево. 

"Днес проведохме опознавателно среща със собственика на Локомотив Христо Крушарски. Той има сериозни инвестиционни намерения в Локо и при този вариант няма как общината да не го подкрепи", каза Иван Тотев

"Обсъждаме вариант за отдаването на стадион "Локомотив" на концесия за 30 години. Знаете, че документите бяха изцяло готови през 2012 година, но не бяха подписани от тогавашния собственик Константин Динев. Надявам се възможно най-скоро стадиона да бъде ремонтиран така, че да се играят международни мачове", уточни още кметът.

"В по-дългосрочен план ще потърсим общински терен, който да бъде подходящ за изграждане на база за ДЮШ като тази в Коматево", каза още Тотев.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).