Върнаха Мариян Огнянов в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:59 / 10.11.2015
3104
Халфът на Ботев Мариян Огнянов, който бе отстранен от вече бившия треньор на тима Ермин Шиляк ще проведе пълноценни тренировки с представителния тим на "канарчетата". 

Другият изваден от състава Жоел Чибамба замина за чужбина, за да си уреди документи по престоя в България. Очаква се и той да бъде реабилитиран. 

Припомняме, че още миналата седмица в тима на Ботев бяха върнати отстранените от словенеца Йордан Христов и Пламен Николов. Очаква се до края на седмицата да стане ясен новият старши треньор на "жълто-черните".

Днешното занимание на Ботев ще бъде водено от трима треньори. Играчите ще тренират под ръководството на помощник треньора Николай Киров-Белия, кондиционния специалист Светослав Гърков и треньора на вратарите Тихомир Тодоров. Тренировката започва в 14:00 часа на базата в Коматево.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).