Левски пуска децата срещу Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:37 / 08.11.2015
4912
Лидерът в класирането Левски се надава отново да увеличи аванса си в таблицата на "А" група, след като днес се изправя срещу Локомотив. Хората на Стойчо Стоев, които не познават вкуса на загубата вече в 10 мача във всички турнири, са в приповдигнато настроение и ще разчитат на страхотната си публика на Герена. Големият проблем за "сините" обаче са контузиите, които и тази седмица не подминаха тима от Подуяне.

Левски не може да разчита на Владо Гаджев, Боби Цонев и Деян Иванов, а до последно под въпрос ще бъдат Георги Костадинов и Мигел Бедоя. Заради проблемите си Стойчо Стоев ще пусне почти експериментална стартова единайсеторка. В нея ще има трима младоци под 21 години - Краев, Радослав Цонев и Мики Орачев. Независимо че не се представя чак толкова убедително напоследък, атаката на домакините отново ще води Умар Диаби.

В Локомотив се надяват да продължат възходящото си представяне в шампионата и при днешното си гостуване на кандидат-шампиона Левски. В предишния кръг възпитаниците на Христо Колев сразиха настоящия първенец на страната Лудогорец с 2:0, с което приповдигнаха настроението си, както и самочувствието. Освен това в първия етап от първенството "черно-белите" удариха Левски с 1:0 на Лаута. Сега пловдивчани ще се опитат да изненадат "сините" и насред Герена.

Най-големият проблем пред треньора Христо Колев е отсъствието на наказания лидер и капитан на тима Мартин Камбуров. На Лаута обаче разполагат и с други качествени реализатори. При отсъствието на голмайстора Мартин Камбуров на върха на атаката се очаква местата да си сменят Зоран Балдовалиев и Емил Гъргоров-Бадема, ако Бащата не прибегне до някакъв друг изненадващ ход.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).