Теодор Банев под въпрос за срещата с Волов (Шумен)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:33 / 16.09.2008
1012
Участието на футболистът на Спартак Пловдив Теодор Банев в срещата с Волов (Шумен) е под въпрос. Бекът се оплаква от болки в бедрото и не тренира с отбора. Лекарския щаб на тима е препоръчал тридневна почивка и инжекции. "След това ще решаваме дали Теодор ще вземе участие в съботния мач с Волов", обясни треньорът на Спартак Николай Киров - Белия.

Още от понеделник Киров се зае със задачата да предпази тима си от подценяване на предстоящия съперник. Волов (Шумен) няма спечелина точка и вкаран гол от старта на първенството. „Говоря на играчите, че подценяване не трябва да има", призна Белия. Старши треньорът е доволен от играта на подопечните си футболисти при гостуването на Локо (Стара Загора). „От играта съм доволен, от точката - не. С тази игра заслужавахме да спечелим мача с Локо", отсече Николай Киров.

Съперникът на Спартак Волов (Шумен) се намира в криза, след като днес цялото ръководство на тима подаде оставки. Причината, която изтъкват е незаинтересоваността на хората в Шумен към бъдещето на футболния клуб.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).