Мениджърът на Созопол: Интерес има не само към Георги Хашев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
18:16 / 31.10.2015
6825
Интерес има не само към Георги Хашев, но и към други наши футболисти. Това заяви ексклузивно за Burgas24.bg главният мениджър на Созопол Румен Димов. Преди няколко дни отборът му хвърли бомбата като отстрани Ботев Пловдив на осминафинала за купата на България, а днес се появи информация, че "канарчетата" са набелязали защитника. Самият той коментира за нашите читатели, че договорът му изтича през зимата и едва тогава би могъл да говори за трансфер.

25-годишният централен бранител има опит в А група с предишния вариант на Нефтохимик през 2013-а година, след което натрупа достатъчно опит в Созопол, а опита късмета си и във Финландия. Юношата на Берое впечатлява с физика, безкомпромисни действия в отбрана и добра игра с глава.

"Чух за интерес от страна на Ботев, но засега никой от клуба не се е свързвал с нас. Отбори от А група проявяват интерес не само към Георги Хашев, но и към други наши играчи. Говорим непрекъснато с нашите футболисти, той сам ще прецени дали да остане при нас или да премине в Ботев, след като му изтече договорът", коментира Румен Димов.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).