Темиле с картотека за дубъла, Гаров под въпрос за Локо Мездра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:50 / 15.09.2008
3071
Омониго Темиле ще получи картотека за дублиращият отбор на Ботев и ще може да бъде включен в състава на тима за срещата с Локомотив Мездра в Пловдив следващия понеделник. Нигерийският халф изтърпява наказание от 4 месеца за официални срещи, но ще може да участва в дублиращото първенство. Наказанието е започнало да тече от момента на картотекирането му в Ботев и ще изтече през ноември месец.

Илиян Гаров пък е получил частично разкъсване на мускул след срещата с Литекс и ще бъде под въпрос за мача с Локо Мездра в събота. Капитанът на "канарчетата" ще тренира на облекчен режим и в зависимост от състоянието му, треньорския щаб ще реши дали може да бъде полезен за отбора, или няма нужда да бъде рискувано здравето му.

Албанският нападател, който трябва да пристигне на проби в Ботев, се очаква в Пловдив тази седмица. Анонимният засега футболист е юношески национал на Албания и е поредната надежда на Ботев за подобряване на играта на тима в офанзивен план.

След като по-рано днес от фирмата Алфа Финанс Холдинг отрекоха за Plovdiv24.bg информацията, че имат интерес към акциите на Ботев Пловдив, от клуба също заявиха, че преговори не са водени.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).