Марин Бакалов: Ботев - Локо вече е най-голямото дерби на България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:08 / 15.10.2015
3420
Рекордьорът по мачове в А група и славен футболист на Ботев Пловдив Марин Бакалов очаква дербито с Локомотив да предложи мно­го емоции на зрителите на стадиона и пред телевизорите.

"Голям мач, който се очаква със сериозен интерес не само в Пловдив. Сега то­ва е най-голямото дерби на България, след като Левски и ЦСКА няма как да се срещ­нат в А група. Незавидното положение, в което се нами­рат и двата отбора, малкият точков актив не вярвам да повлияят. И Ботев, и Ло­ко имат по-голям потенци­ал и вярвам, че в най-скоро време ще го разгърнат", сподели бившият шеф и трень­ор на "канарчетата".

"Очаква ни непредвидим сблъсък. Ще прехвърчат искри на терена. Надявам се хората да останат доволни. Повече от всякога фут­болът ни се нуждае от такъв мач. Надявам се да стане хубав сблъсък, от който да мирише на футбол. И в двата тима има много опитни състезатели, които могат да придадат блясък и класа на дербито", завърши пред "Тема Спорт" Марин Бакалов.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).